ساخت قطعات فضاپیما در فضا به زودی! Reviewed by Momizat on . شاید کمی عجیب به نظر برسد که در فضا بتوانیم قطعات مربوط به یک فضاپیما را بسازیم . اما ناسا به زودی قصد دارد تا این امکان را فراهم کند. در ادامه جزئیات این خبر ر شاید کمی عجیب به نظر برسد که در فضا بتوانیم قطعات مربوط به یک فضاپیما را بسازیم . اما ناسا به زودی قصد دارد تا این امکان را فراهم کند. در ادامه جزئیات این خبر ر Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » اخبار نجوم » ساخت قطعات فضاپیما در فضا به زودی!

ساخت قطعات فضاپیما در فضا به زودی!

فضاپیماهای ناسا

شاید کمی عجیب به نظر برسد که در فضا بتوانیم قطعات مربوط به یک فضاپیما را بسازیم . اما ناسا به زودی قصد دارد تا این امکان را فراهم کند. در ادامه جزئیات این خبر را مشاهده خواهید کرد.

ناسا  با همکاری شرکت مکسر تکنولوژی  قصد دارد تا سیستم مونتاژ رباتیکی را در مدار پایین زمین گسترش دهد که به کمک آن امکان ساخت قطعات مورد نیاز ماهواره‌ها و فضاپیما‌ها در مدار زمین فراهم می شود

تکنولوژی مدکور به ناسا یاری می رساند که حتی بعد از پرتاب ماهواره و فضاپیماها امکان داشته باشد تا هزاران کیلومتر بالاتر از سطح زمین، قطعاتی مثل آنتن‌های مخابراتی را در حالت شناور بسازد. این موضوع به کمک فضاپیمای Restore-L امکان پذیر می شود که مقرر شده در سال ۲۰۲۳ به فضا پرتاب شود.

ماموریت فضاپیمای Restore-L، افزایش طول عمر ماهواره‌هایی است که از رده خارج می‌شوند و به کمک این سیستم، حتی می‌توان ماهواره‌هایی که زمان زیادی از سرویس‌دهیشان گذشته نیز دوباره به چرخه حیات بازگرداند. یکی دیگر از مزایای استفاده مجدد از ماهواره‌های قدیمی، کم کردن ضایعات فضایی بوده که ناسا امیدوار است با بهینه‌سازی ماهواره‌ها بتواند از تعدادشان کم کرده یا حداقل از افزایش آن‌ها جلوگیری کند.

به همین دلیل شرکت مکسر تکنولوژی (Maxer Technologies) بازوی مکانیکی خود با نام اختصاری SPIDER را در فضاپیمای Restore-L قرار خواهد داد. این بازوی مکانیکی تقریبا ۵ متر طول خواهد داشت و به منظور سرهم کردن و اتصال آنتن‌ها مخابراتی استفاده می‌شود. بخش مونتاژ این ماموریت نیز SPIDER از تیرچه کامپوزیتی سبک ۱۰ متری استفاده می‌کند که به کمک تکنولوژی (TUMS) می‌تواند فونداسیون ۲ در ۴ برای ساخت سازه‌های فضای را فراهم کند.

این پروژه در اصلی بخشی از پروژه تجاری‌سازی مدار پایین زمین است که در آن ناسا با همکاری دیگر شرکت‌های خصوصی، ساخت و ساز و حمل و نقل به فضا را با هزینه‌های کمتر میسر می‌کند. از همین رو با توجه به افزایش درخواست برای سرویس و نگه‌داری از ماهواره‌ها و همچنین تولیدات آن‌ها، ساخت و ساز در فضا می‌تواند هم در زمان و هم در هزینه‌‌ها صرفه جویی کند.

این ماموریت در پشتیبانی از پروژه اکتشافی «ماه تا مریخ» ناسا نیز کاربرد فراوانی دارد و حتی از آن می‌توان در سرویس و نگه‌داری تلسکوپ هابل هم استفاده کرد. برنت رابرتسون (Brent Robertson) مدیر پروژه Restore-L بیان می کند:

مونتاژ و سرهم کردن در فضا باعث می‌شود تا ماموریت‌ها، تطابق‌پذیری و انعطاف‌پذیری بیشتری داشته باشند که نقشی کلیدی در اکتشافات ماه تا مریخ ناسا ایفا خواهد کرد.

جیم رویتر (Jim Reuter)از دیگر مدیران این پروژه هم سخنان رابرتسون را تایید می‌کند و اظهار می کند:

ما در حال ادامه یکه‌تازی آمریکا در صنعت هوا و فضا هستیم و ثابت می‌کنیم که می‌توانیم تکنولوژی‌های مونتاژ و تولید را حتی پس از پرتاب فضاپیماها نیز انجام دهیم. این تکنولوژی می‌تواند دنیای جدید از قابلیت‌های رباتیک در فضا را نشان دهد.

درباره نویسنده

تعداد نوشته ها : 136
  • تبلیغات

    با ما صفحه اول گوگل را تجربه کنید خرید بک لینک ، بک لینک

  • ارسال یک دیدگاه

    بازگشت به بالا