انسان از غبار ماه اکسیژن استراخ می کند! Reviewed by Momizat on . در ادامه ی این مطلب شیوه ی کسب اکسیژن در ماه با استفاده از قبار آن را که توسط یک تیم تجقیقاتی اروپایی کشف شده مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید. رگولیت یا سن در ادامه ی این مطلب شیوه ی کسب اکسیژن در ماه با استفاده از قبار آن را که توسط یک تیم تجقیقاتی اروپایی کشف شده مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید. رگولیت یا سن Rating: 0
شما اینجا هستید: خانه » مقاله ها » انسان از غبار ماه اکسیژن استراخ می کند!

انسان از غبار ماه اکسیژن استراخ می کند!

کره ماه

در ادامه ی این مطلب شیوه ی کسب اکسیژن در ماه با استفاده از قبار آن را که توسط یک تیم تجقیقاتی اروپایی کشف شده مشاهده خواهید کرد. با ما همراه باشید.

رگولیت یا سنگ پوشه در واقع غبار ماه یا ماده ای است که تمام سطح ماه را پوشانده است و گاهی همین سنگ پوشه سبب ایجاد مشکل در دستگاه های انسانی می شود. با این وجود فراوانی آن در کره ی ماه محققان را به فکر بکارگیری این ماده برای ساخت سکونتگاه یا حتی ذوب کردن آن با لیزر برای استفاده در پرینترهای سه بعدی انداخته است.

سازمان فضایی اروپا اما پا را از این فراتر گذاشته و در فکر استخراج اکسیژن از غبار ماه برای فضانوردان و تامین سوخت است. تقریبا ۴۰ تا ۵۰ درصد وزن رگولیت از اکسیژن تشکیل شده اما مشکل اینجاست که در قالب اکسیدها محصور شده و به همین خاطر نمی توان به سادگی از آن استفاده کرد.

محققان بخش فناوری و تحقیقات فضایی این سازمان (ESTEC) با به کار بردن از روشی به نام «الکترولیز نمک مذاب» ببه شیوه ای برای تبدیل غبار ماه به اکسیرن دست پیدا کرده اند. در این شیوه رگولیت و نمک کلسیم کلرید مذاب در سبدی فلزی  موجود است و در اثر حرارت بالای ۹۵۰ درجه سلسیوس این آزمایش و تبدیل انجام می شود. در این شرایط با عبور جریانی الکتریکی از آن می توان اکسیژن را به دست آورد.

فایده و امتیاز این شیوه ی اروپایی که در آن آلیاژهای فلزی به عنوان محصول جانبی تولید می شوند. این روش امکان تولید آلیاژهای مختلفی را می دهد در نتیجه با توجه به نیازهای فضانوردان می توان ارزشمندترین و پرکاربردترین آلیاژ ممکن را تولید کرده و در ماموریت فضایی به کار برد.

در اصل این آزمایش توسط شرکتی به نام Metalysis طراحی شده اما راکتورهای این شرکت تاب مقاومت در برابر گاز اکسیژن را ندارد و در نتیجه به عنوان محصولی جانبی و در قالب کربن دی اکسید و مونو اکسید آزاد می شود. دستاورد محققان اروپایی هم باز طراحی راکتور به گونه ای است که اکسیژن را به عنوان منبعی ارزشمند تولید و حفظ کند.

درباره نویسنده

تعداد نوشته ها : 136
  • تبلیغات

    با ما صفحه اول گوگل را تجربه کنید خرید بک لینک ، بک لینک

  • ارسال یک دیدگاه

    بازگشت به بالا